Zowel de gerechten als de prijzen kunnen variëren naargelang de seizoenen. Wenst u informatie omtrent allergenen, laat ons dit gerust weten!

VOORGerechten

Prijzen variëren tussen 20 en 30

Coquilles
Iberico ham
Gerookte zalm / Gravlax zalm /
Gemarineerde zalm
Carpaccio van rund
Kaaskroket (2 st.)
Kaaskroket (1 st.)
Garnaalkroket (2 st.)
Garnaalkroket (1 st.)
Asperges op z’n Vlaams
Gamba’s in de oven met verse kruidenboter
Salade Geitenkaas (2st. / 1st.)
Terrine van ganzenlever
Vitello tonnato
Polderaardappel met grijze garnalen

Hoofdgerechten

Prijzen variëren tussen 38 en 50

Kabeljauw
Vol – au – vent
Zeebaars
Américain
Tonijn
Gamba’s hoofdgerecht
Zeetong (2st. / 3st.)
Kalfsblanquette/ Kalfskotelet
Coq au vin / vlaamse stoverij
Cote à l’os
Filet pur
Roggevleugel

Salade en tomaten met mosterd vinaigrette, puree of frietjes zijn inbegrepen.

Desserts

Prijzen variëren tussen 12 en 15

Irish coffee / Italian coffee
Koffie / thee
Vers gebakken appeltaart
Vanille ijs met verse aardbeien
Koele sabayon
Chocomousse / Crème brûlée/ Tiramisu
Moelleux
Coupe colonel